Etro

Brend: Etro

Proizvodi sa jedinstvenim mirisima i prirodnim sastojcima. Etro je sinonim za luksuz, ekskluzivnost i jedinstvenost u modnom i kozmetičkom svijetu.

Опис

Etiketa parfema ETRO, objavljena 1989. godine, predstavlja parfeme kao umjetnost intelekta i impresivnu zanatsku alhemiju koja donosi bezvremenska sećanja sa opojnim emocijama. Potpuno izrađena u kući, u saradnji sa stručnim maître parfumeurs, kolekcija sadrži 23 univerzalne mešavine koje se sastoje od toaletnih voda i eaux de perfumes.

Asortiman takođe uključuje liniju za kupanje i ambijentalne mirise, koji se kreću od zelenih i fuchsia nota, koje pružaju potpuni i opojni mirisni putovanja koja probude sva čula dok ih prenose u daleku granice i neistraženih senzacija. Prirodni sastojci su u središtu kolekcije, lebdeći kroz oštre začine i raskošne tamjane do toplih drvenih nota, mešajući se sa smolama, biljem i citrusnim voćem. ETRO kolekcija mirisa predstavlja impresivan i milujući univerzum za istraživanje, otkrivanje i uživanje svaki dan na sve promenljive načine.

Додатне информације

Brend

Можда ће вам се свидети …

Kontaktirajte nas

© 2023  Beomox d.o.o.