PočetnaPonudaHotelska kozmetikaAcqua dell’Elba

Acqua dell’Elba

Acqua dell’Elba

Naš asortiman uključuje šampone, gelove za tuširanje, kreme za telo, losion za telo, sapune, regeneratore. Proizvodi dizajnirani da pruže vašim gostima luksuzno iskustvo.

Опис

Acqua dell’Elba je prestižna talijanska kompanija koja se specijalizovala za proizvodnju luksuznih kozmetičkih proizvoda i hotelske opreme inspiriranih morem i ostrvom Elba. Njihova jedinstvenost je u izradi
proizvoda u srcu Toskanskog arhipelaga, koristeći visokokvalitetne sirove materijale i rad prema zanatskim tehnikama.

Njihov poslovni model inspiriran je zanatskim radionicama Renesanse, gdje su izvanredne ručne vještine majstora i njegovih učenika bile usmjerene prema prirodnoj sklonosti ka lepoti, dubokom poznavanju umjetnosti i kulture i snažnom stavu prema stvaranju proizvoda koji su bili i funkcionalni i bogati značenjima.

Vizija Acqua dell’Elbe je stvaranje ljepote za ljude i okolinu, ljepota zamišljena kao poboljšanje svih njenih oblika: estetske, iskustvene, društvene i kulture. Misija Acqua dell’Elbe je kreiranje mirisa inspirisanih ljepotom mora koji zadovoljava ideju blagostanja ljudi, promovišući ujedno i model održivog rasta.

Додатне информације

Brend

Можда ће вам се свидети …

Kontaktirajte nas

© 2023  Beomox d.o.o.