PočetnaPonudaHotelska kozmetikaD.S. & Durga

D.S. & Durga

D.S. & Durga

Visokokvalitetni mirisni proizvodi za negu koze i tela. Ukrasni predmeti, mirisne sveće i parfemi koji služe kao nosioci sećanja i inspiracije za maštu i lutanje.


Опис

D.S. & DURGA su osnovali David & Kavi Moltz. “Počeli smo od nule i uradili to na naš način (više Sid nego Sinatra). Bili smo pioniri u DIY Brooklyn pokretu i počeli okretanjem stvari koje smo voljeli u mirisne priče o kaubojima, likove ruskih romana i narodne pjesme – sve upakovano u ručno pečatirane kutije u našem stanu u Bushwicku.

Pažnja prema detaljima i važnost ljudskih ruku i dalje su od vitalnog značaja za naše proces danas”.

D.S. & DURGA je jedan od retkih brendova mirisa čiji parfimer sedi na kormilu. Naši mirisi evoluiraju iz pažljivo osmišljenih narativa za čula, iskustvo koje se proteže dalje od samog mirisa. Svaki parfem ima priče, fotografije, filmove i liste za reprodukciju. Kavi svom poslu pristupa kao arhitekta. Razmišljanje u uglovima, svetlu, seni i teksturi, Durga traži jasnoću u formi i funkciji. Ona gradi zgrade za naše mirise, gradove za naš univerzum.

D.S. je sam naučio kako se pravi parfem potpunim uranjanjem sebe u svemu mirisnog. Posvećen je prevođenju muzičkih i književni prostori u miris. Svaki miris je osmislio i konstruisao Isključivo D.S.

Svi naši parfemi su napravljeni u New Yorku – mirisi formulisano u Bruklinu, boce punjene u Bronksu. D.S. & DURGA ima za cilj kreiranje mirisa koji žive na nivou odlične muzike, slikarstva i književnosti. Parfem je svet kojem se možete vraćati iznova i iznova opet – ključaonica u daleka mesta – materijalna i imaginarna.

Додатне информације

Brend

Можда ће вам се свидети …

Kontaktirajte nas

© 2024  Beomox d.o.o.