PočetnaPonudaHotelska kozmetikaLerbalista

Lerbalista

Lerbalista

Brend: Lerbalista

Udahnite život u svakodnevni ritual nege tela i duha sa L’ERBALISTA – Body & Spirits. Originalne kombinacije mirisa i nezaboravne aroma koktela.


Опис

L’ERBALISTA – Body & Spirits je svet gdje se priroda i kreativnost jedinstveno spajaju, stvarajući savršenu kombinaciju za telo i um. Originalne kombinacije mirisa interpretiraju najpoznatije proizvode za negu tela. Istovremeno, olfaktorni tonovi transformiraju se u recepte koktela sa nezaboravnim aroma. To je čarolija Oscar Q-a, jednog od najtalentovanijih mixologa u Europi po sposobnosti stvaranja nekonvencionalnih pića. Njegova originalnost se krije u pretvaranju ovih recepata u parfeme, dajući priliku da se zagrli oblakom parfema koji vas vraća u ugodnost nepca.

Oscar je jedan od najtalentovanijih stručnjaka za mirise trenutno smešten između Italije (Senigallia-Milan) i Francuske (Pariz). Srž njegove veze sa svetom parfema i pića je karakterisana jedino upotrebom prirodnih elemenata – cveća, začina, parfema koje on ručno kombinuje kako bi stvorio esenciju. Nakon mnogih putovanja i iskustava širom sveta kako bi obogatio svoj prirodni talent, imao je priliku raditi sa nekim prestižnim brendovima kao što su Hermes i Dior, stvarajući ekskluzivne parfeme.

Oscar je stvorio svoj put ne samo stvaranjem parfema, već i dizajniranjem putovanja iskustva gostiju: od nekonvencionalnih pića do neočekivanih parfema i obrnuto, od ikoničnih parfema do jedinstvenih pića i pića. Trenutno ga poznaju kao jednog od najboljih mixologa u Europi.

Додатне информације

Brend

Можда ће вам се свидети …

Kontaktirajte nas

© 2024  Beomox d.o.o.