Evergreen

Brend: Evergreen

Kozmetika koja je se proizvodi od ekstrakata Bahovog cveća/kapi. Linija proizvoda: sapun, sampon, gel za tusiranje, regenerator, losion za telo i dr.

Опис

EVERGREEN je kozmetika koja je se proizvodi od ekstrakata Bahovog cveća/kapi. Edward Bach je britanski lekar koji je izumeo Bahove kapi, koje su širom sveta poznate i koje se koriste kao homeopatski lek protiv stresa. Za proizvodnju korišćeni su ekstrakti sledećeg Bahovog cveća: Star of Bethelhem (ORNITHOGALUM UMBELLATUM); Rock Rose (HELIANTHEMUM NUMMULARIUM); Impatiens (IMPATIENS GLANDULIFERA); Clematis (CLEMATIS VITALBA); Cherry Plum (PRUNUS CERASIFERA MIRABOLANUM).

Takođe, sama ambalaža prati filozofiju koju kolekcija nosi. Flašice su izuzetnog kvaliteta, sa medicinskim poklopcem. Jednostavno, ako Vašem gostu želite da priuštite potpuni luksuz, onda je Evergreen linija za Vas. “Dizajnirali smo Evergreen da se glatko integriše i uskladi s našim brend partnerima. Znamo da smo uspjeli kada nam naši partneri kažu da se Evergreen osjeća kao njihova laboratorija, njihova kompanija i njihov tim.

Додатне информације

Brend

Kontaktirajte nas

© 2023  Beomox d.o.o.