Ortigia

Brend: Ortiga

Ortigia je mala italijanska kompanija koja se specijalizovala za izradu prirodnih prirodnih luksuznih sapuna, mirisa, krema, sveća i losiona.


Опис

Ortigia je mala italijanska kompanija koja se specijalizovala za izradu luksuznih sapuna, mirisa, krema, sveća i losiona. Svi njihovi proizvodi napravljeni su od prirodnih sastojaka koji su autohtoni na Siciliji i inspirisani su estetikom, bojama i mirisima istorijske i tropske regije Italije. Osnova svih njihovih proizvoda su prirodni parfemi i sastojci kao što su maslinovo ulje, biljni glicerin i organske boje. Ne koriste jake hemikalije kao što su SLS, nikal ili silikon u svojim proizvodima i nisu testirani na životinjama.

Sve Ortigia proizvode proizvode male porodične kompanije koje se ponose kvalitetom svojih proizvoda. Kompanija je dobila ime po malom ostrvu Ortigia, koje se nalazi na rubu drevnog utvrđenog grada Sirakuze na jugoistočnoj obali Sicilije. Ulice Ortiđije su dom ruševnih baroknih fasada velikog sjaja, sa tri strane gledajući na more. Ostrvo je takođe dom stotinama gajeva narandži i limuna, jedinog mesta gde rastu krvave narandže, kao i stabla grejpa, badema, pistacija, šafrana, vinove loze, maslina i kaktusa. Jedinstveno bogata i slojevita kultura Sicilije inspirisala je stvaranje asortimana Ortigia

Додатне информације

Brend

Можда ће вам се свидети …

Kontaktirajte nas

© 2024  Beomox d.o.o.