Be Eco

Категорија:

Опис

Be Eco je kolekcija proizvedena na bazi potpuno razgradivih materijala. Proizvodnja kozmetike bazirana je na ekstraktima Aloe Vere koja veoma lepo miriše a takođe ima dobar uticaj na kožu.

Tubice su kao i kod Wellness kolekcije proizvedene na bazi EcoPure tehnolologije i razgrađuju se znatno brže od obične PET ambalaže. Tube su zatvorene flip top kapicom, koje se u odnosu na standardnu kapicu ne moraju odvrtati i samim tim je doziranje mnogo jednostavnije.   Sva kartonska ambalaža ove kolekcije proizvedena je od papira koji se znatno brže razgrađuje od ostalih klasičnih papira presvučenih folijom.

Sadržaj kolekcije: Šampon&Balzam tuba 30 ml, Gel za tuširanje tuba 30 ml, Losion za telo tuba 30 ml, Šampon & Gel kesica 10 ml,  Sapun 10 g/25 g, Kapa za tuširanje, Set za higijenu (3 tufera, 3 štapića za uši, turpija za nokte), Set za šivenje, Set za pranje zuba (četkica i pasta za zube u tubi od 10 g), Set za brijanje (brijač i pasta za brijanje u tubi od 10 g), Sunđer za brisanje cipela. Za sva pitanja i uzorke rado Vam u svakom trenutku stojimo na raspolaganju.

Kontaktirajte nas

© 2024  Beomox d.o.o.