inside-header

evergreen

EVERGREEN je kozmetika koja je se proizvodi od ekstrakata Bahovog cveća/kapi. Edward Bach je britanski lekar koji je izumeo Bahove kapi, koje su širom sveta poznate i koje se koriste kao homeopatski lek protiv stresa.  Za proizvodnju korišćeni su ekstrakti sledećeg Bahovog cveća: Star of Bethelhem (ORNITHOGALUM UMBELLATUM); Rock Rose (HELIANTHEMUM NUMMULARIUM); Impatiens (IMPATIENS GLANDULIFERA); Clematis (CLEMATIS VITALBA); Cherry Plum (PRUNUS CERASIFERA MIRABOLANUM).

Takođe, sama ambalaža prati filozofiju koju kolekcija nosi. Flašice su izuzetnog kvaliteta, sa medicinskim poklopcem. Jednostavno, ako Vašem gostu želite da priuštite potpuni luksuz, onda je Evergreen linija za Vas.

Sadržaj kolekcije: Šampon 40 ml, Gel za tuširanje 40 ml, Balzam za kosu 40 ml, Losion za 40 ml, Sapun 20 g, Kapa za tuširanje, Set za higijenu (3 tufera, 3 štapića za uši, turpija za nokte), Set za šivenje, Set za pranje zuba (četkica i pasta za zube u tubi od 10 g), Set za brijanje (brijač i pasta za brijanje u tubi od 10 g), Sunđer za brisanje cipela.

Na zahtev, možemo Vam obezbediti i alternativne proizvode kao što su:

– Gift box (Šampon, Gel za tuširanje, Balzam, So za kupanje, Losion za telo, Sapun 40 g i mini sprej za jastuk, pred spavanje).

– Mini sprej od 10 ml i maxi sprej od 200 ml za jastuk

Za sva pitanja i uzorke rado Vam u svakom trenutku stojimo na raspolaganju.